Andra, moment de neuitat alaturi de cei doi copii ai sai!

Andra este foarte mandra de cei doi copii ai ei, David si Eva. Artista a participat la serbarea de Craciun a micutilor, unde baiatul ei a fost imbracat intr-unul din renii lui Mos Craciun. Andra a publicat o imagine de colectie, alaturi de cei doi copii, realizata dupa serbare.

„Prima serbare la scoala nu se uita niciodata! Mai ales daca prinzi renul lui Mos Craciun! Sa speram ca sania va mai zbura!”, a scris Andra, pe pagina ei de Facebook.

Imagina postata de Andra a strans peste 9.000 de like-uri si sute de mesaje din partea fanilor sai. Vedeta le-a multumit celor care s-au gandit sa ii ureze un gand bun, in pragul sarbatorilor de iarna.
loading...
„Ai doi copii minunati, iubita mea. Sa te bucuri de ei toata viata si sa le oferi tot ce au ei nevoie. Va urez Craciun Fericit la toti trei (si lui Catalin). Ca toti patru sunteti cea mai deosebita familie pe care o stie toata tara. Va pup cu toata iubirea mea, dragii mei. Sa aveti o zi frumoasa. Bafta la serbare, David!”, „Nu am cuvinte sa descriu cat de mult va ador oameni minunati ce sunteti, frumosi la chip si la suflet, care mereu incearca sa faca lumea aceasta mai buna. P.S: Desi Catalin lipseste din poza, vreau sa spun ca si el este un om extraordinar. Va ador pe toti patru, imi sunteti foarte dragi”, „Ai niste copii minunati! Eva este o dulceata de fetita”, „Cel mai frumos sentiment! Deci sunteai atat de frumosi! Poza asta trebuie pusa in rama. E perfecta. Mult succes in tot ceea ce faceti! Sa-i pupi pe David si Eva din partea mea!”, i-au scris fanii Andrei.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro