Andra, noi dezvaluiri despre sarcina

Andra este una dintre cele mai iubite artiste din muzica romaneasca. Reuseste perfect sa se imparta intre viata de familie si cariera pe care si-a construit-o, iar recent a marturisit cum reuseste sa aiba atata energie, mai ales ca artista are din ce in ce mai des concerte in strainatate!

”Sunt din ce in ce mai multe cereri pentru romanii din strainatate, iar pentru mine este o placere de fiecare data cand merg acolo sa vad oameni dornici sa ne auda in limba noastra frumoasa, limba romana, sa le cant, sa le spun ce mai e prin tara. Recent am cantat in Madrid si in Bruxelles.”, a marturisit Andra.

Pe langa concerte, Andra nu-si neglijeaza nicio secunda viata de familie!

”David e dornic sa cante pentru ca vede in casa, asta face mami. E cred ca prematur sa vorbim despre asta. Sigur ca incercam de toate, si sport, si muzica. Vedem ce o iesi. Ii place forbalul, ii place muzica, ii place sa mearga la tati la emisiune, pesemne ca se mosteneste ceva.”, a dezvaluit Andra despre David, in timp ce despre Eva a spus ca se bucura de familie.

loading...
Intrebata despre al treilea copil, artista a dezvaluit ca-si doreste sa devina mama: ”Sa-ti zic ca maine? Nu se poate! Ne dorim un al treilea copil, dar avem foarte multe proiecte acum, nu e ca si cum poti sa-ti planifici peste 2-3 luni. Cand o sa vina, o sa vedeti ca doar nu o sa pot sa ascund acest lucru. Nu sunt genul de artist care sa ascunda lucruri. Sigur ca… la Eva am anuntat la 5 luni cred doar din siguranta ca totul este bine”, a mai precizat ea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro