Andreea Balan, mama pentru a doua oara?

Andreea Balan se declara o femeie implinita, are o cariera de succes, iar pe plan personal lucrurile merg foarte bine, se bucura impreuna cu sotul ei de fiica lor, Ella. Cantareata a marturisit ca are de gand sa isi mareasca familie, Andreea si George vor sa devina parinti pentru a doua oara.

„Ne mai dorim un copil, ne-am pus pe treaba. Ella a venit dupa 6 luni, n-a venit imediat, nu mai avem disperarea primului copil. Eu vreau fetita, George vrea baietel. Poate-l vom concepe in Jamaica.” a declarat vedeta.

Mai mult decat atat, vedeta a facut dezvaluiri despre cariera pe care ar putea sa o urmeze Ella. „La mine a fost dur totul, am avut un succes urias la o varsta frageda n-am stiu sa-l gestionez. Ella cred ca va fi actrita, face grimase de acum, dar sper sa si danseze. Va face ce doreste ea. Pe mine faptul ca nu aveam bani sa mananc, m-a ambitionat sa evoluez. Am luat-o de doua ori de la zero. O data cand m-am certat cu tata si inca o data cand am pierdut un apartament de 90.000 de euro.” a mai spus aceasta.La aproape noua luni de la nunta facuta pe taramul fagaduintei, Andreea Balan vrea sa-si convinga sotul sa isi faca un blog culinar, pentru ca are niste retete delicioase si este extrem de priceput in bucatarie. George Burcea insa nu e de acord, pentru ca nu are suficient timp: e implicat in multe proiecte, iar cand nu e la filmari isi dedica intreaga atentie fiicei sale, Ella.
loading...
„(…). Vreau sa-l conving sa faca un blog de gatit. Nu vrea, e foarte ocupat, are multe proiecte. (…). Face o ciulama super, racituri, dar si un cozonac cu rahat! A invatat de la bunica lui sa gateasca, el a stat la Botosani. El si mama gatesc mereu…”, a dezvaluit Andreea Balan in cadrul unei emisiuni.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro