Celia – Apus amar (single nou si videoclip)

Celia isi surprinde fanii si lanseaza “Apus amar”, un nou single dinamic, cu atitudine, unde artista are un pasaj in care isi canta versurile pe ritm de rap.

Dupa ce a lansat single-ul „La doua capete”, in colaborare cu KARYM, Celia revine cu „Apus amar”, o piesa cu o noua abordare, dar si cu un nou stil vestimentar. Noul single este compus de catre Batrinu Razvan Marian, Alexandra Stanciu, Polk Claudiu Dumitru, Miruna Cosmina Dumitru si Mihai Dumitrescu, iar de productie s-a ocupat echipa Big UP Music.

Videoclipul, regizat de Florin Botea, a fost filmat intr-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Mamaia, dar si la malul Marii.
loading...
“Sunt fericita sa va prezint azi o piesa in care, pentru prima data, cant un alt stil de muzica decat cel pe care l-am adoptat pana acum. Este pentru prima data cand cant rap, insa nu pentru ultima data, mi-a facut placere, mi-a dat putere si incredere. Clipul a fost filmat la hotel Phoenicia Royal, un hotel superb de pe litoralul romaneasc. Am avut parte de o echipa superba care mi-a schimbat stilul vestimentar. Am colaborat cu Muhire, un brand cu multa atitudine, make-up si styling diferit decat pana acum. Sper ca noua piesa sa va dea un vibe pozitiv!”, ne-a declarat Celia.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro