Cum il protejeaza Andreea Mantea de raceli pe micutul David?

Datorita concentratiei foarte mari de vitamina C, catina te fereste de raceli si, cum in aceasta perioada de trecere de la toamna la iarna pericolul este mare, nu ezita, fructul devine aliatul nostru de incredere. Iar frumoasa Andreea Mantea stie exact ce proprietati are.

Andreea Mantea este o adepta a retetelor naturiste cand vine vorbe de tehnici de infrumusetare, dar mai ales cand are nevoie de o metoda infailibila de a-i proteja sanatatea fiului sau.

Prezentatoarea WOWbiz, cel mai tare show nocturn de divertisment, a gasit un „scut” extrem de eficient impotriva racelilor care ne pandesc la tot pasul toamna si iarna.

Protagonista noastra s-a pregatit pentru sezonul rece cu bobite de catina scufundate in miere, un amestec care face minuni pentru imunitate.

loading...
Cunoscuta si sub denumirea de ginseng romanesc, catina este un tonic excelent, marind rezistenta atat la efort intelectual, cat si cel fizic. Se recomanda impotriva asteniei, dar si elevilor si studentilor, mai ales in perioadele de varf, teze si examene.

Proprietatile antioxidante de la catina cu miere de albine sunt recomandate pentru intarirea sistemului imunitar (poate vindeca orice viroza respiratorie sau raceala). De asemenea este recunoscuta si pentru beneficiile sanatatii ochilor dupa un consum zilnic de catina cu miere de albine.

Regleaza sistemul endocrin si previne atacurile de cord (practic asigura o bine functionare a intregului organism si previne rateurile inimii in urma unei vieti toxice de oras).Catina cu miere de albine are un continut de microelemente similare cu sangele uman. Este usor asimilata de organism pentru ca vine cu efectul sau antibacterian, bacteriostatic, vindecator si reparator. Mierea aduce alaturi succesul in tratarea bolilor hepatice, digestive, bolile ficatului si a sangelui.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro