Dezvaluiri tulburatoare ale Antoniei despre problemele prin care a trecut cu cel de-al doilea baietel!

Antonia este, fericita, in acest moment cu cei doi baieti ai sai, insa, in urma cu ceva vreme, cantareata a trecut prin clipe dificile cu micutul Achim, care s-a chinuit rau de tot din cauza colicilor.

In urma cu un an, in decembrie, Antonia era cea mai bucuroasa femeie din lume! Frumoasa cantareata aducea pe lume cel de-al doilea copil in relatia pe care o avea cu Alex Velea si nici macar problemele cu fostul sot, care o tinea in sah cu divortul, nu o mai interesau!

Din pacate, la scurt timp de la nastere, micutul Achim a inceput sa aiba colici si nu se simtea deloc bine! Plangea incontinuu si, desi acest lucru pare normal in cazul bebelusilor, vedeta era pur si simplu disperata, nu stia ce sa mai faca pentru a-l ajuta pe copilul ei sa depaseasca perioada dificila!

“Cu Dominic, nu am avut probleme, nici cu Maya! Au fost bolnaviori, este adevarat, dar au trecut rapid peste etapa aceasta! Insa, nu acelasi lucru s-a intamplat in cazul lui Achim! Pe el l-a durut rau de tot burtica! Imi amintesc ca nu mai stiam la ce leacuri sa apelez! Am incercat toate siropurile posibile si imposibile! A fost dificil, fiindca ma durea inima sa il vad plangand… Din fericire, la un moment dat, am gasit medicamentul miraculos si calvarul s-a terminat pentru baietelul meu”, a declarat Antonia pentru WOWbiz.ro.

loading...
Acum, artista este multumita si se bucura din plin de copiii ei! De altfel, pentru ca este extrem de apropiata de ei si nu vrea sa ii lase singuri in momente importante, in perioada Sarbatorilor, a decis sa refuze ofertele de a urca pe scena si va petrecere in compania lor.

“Voi face Craciunul cu familia mea si, sunt sigura, ca ma voi simti foarte bine!”, a mai spus cantareata

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro