Dezvaluiri tulburatoare! De ce a varsat Gabriela Cristea lacrimi amare, anul trecut, de Mos Nicolae!

Gabriela Cristea este acum mamica unei fetite frumoase foc, insa putini stiu ca, anul trecut, cand pierduse si ultima sansa de a face un copil, vedeta i-a cerut Mosului sa faca o minune, sa se poata bucura de un ingeras doar al ei!

Dorinta pe care si-a pus-o Gabriela Cristea in 2016, de Mos Nicolae, a fost aceea de a putea avea un copil, pentru a putea fi implinita din toate punctele de vedere si pe plan personal!

Anul trecut a fost unul groaznic pentru Gabriela Cristea! Din dorinta de a avea un copil, indragita prezentatoare TV a recurs la patru inseminari, soldate cu un esec dureros, in special din punct de vedere mental! Toate au avut un impact puternic si au marcat-o pe bruneta, insa, in noiembrie, parca s-a prabusit cerul pe ea! Medicii i-au spus ca, fizic, nu mai putea apela la o astfel de metoda pentru a ramane insarcinata!
loading...
“Am toate interventiile in minte, in cele mai mici detalii, insa cel mai dificil moment a fost la finele toamnei, atunci cand, dupa ultima tentativa esuata de inseminare, mi s-a spus ca trebuie sa ma opresc o perioada, sa nu mai incerc caile alternative pentru a ramane gravida! Desi eram distrusa sufleteste, am ales sa nu mai intreprind nimic pentru a face un copil! Cel putin atunci ziceam ca renunt la ideea de a fi mama! Ma gandeam ca gata, acolo se termina, si trebuie sa ma resemnez cu ideea ca nu mai pot sa am copii!”, a dezvaluit Gabriela in urma cu cateva saptamani!

Cateva zile mai tarziu, insa, de Sf. Nicolae, frumoasa femeie s-a razgandit si nu i-a mai cerut Mosului daruri scumpe, ci…o minune!

“Gabi era trista, nu ii mai venea sa vorbeasca deloc si parea resemnata cu soarta! Nu stia de ce Dumnezeu nu isi intorcea fata si catre ea si incerca sa nu se mai gandeasca la nimic! Totusi, magia Sarbatorilor de Iarna i-a schimbat starea de spirit prezentatoarei si, asa, dintr-o data, dorinta pe care si-a pus-o de Mos Nicolae a fost aceea de a strange un brate un copilas al ei in 2017! Ca un facut, peste putin timp, a ramas insarcinata pe cale naturala, iar noua luni mai tarziu a nascut o fetita de nota 10! Acum, se poate declara cu adevarat implinita si pentru acest lucru multumeste Divinitatii in fiecare zi”, au dezvaluit persoane apropiate Gabrielei Cristea

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro