Gabriela Cristea impodobeste primul brad al fiicei sale!

In casa fostei prezentatoare de la „Te vreau langa mine” si a sotului ei incepe sa se simta tot mai mult atmosfera de Craciun. Si asta pentru ca in aceasta seara, cei doi parinti s-au apucat sa faca primul brad din viata fetitei lor, Victoria. Tavi Clonda a facut publica o imagine dinainte de a fi gata pomul de Craciun, iar privirile nu au fost atintite doar asupra lui.

In fotografia urcata pe o retea de socializare de artist apare Gabriela Cristea alaturi de un brad artificial, care pare nins, iar langa acesta sunt numeroase globuri roz, argintii, aurii si albe. Pomul de Craciun i-a cucerit pe multi, dar mai ales silueta sotiei lui Tavi Clonda. Fosta prezentatoare TV a primit o multime de complimente.

„Pregatim primul bradut al printesei #victorienii #xmastree #xmasmood #bellavictoriamargot” e mesajul scris de Tavi Clonda pe pagina lui de Instagram.”Frumos bradut si asa, neimpodobit! Forma lui ma mira! Spor la impodobit!”, „Gabi, arati minunat! „,”Mos Craciun sa ii aduca munti de sanatate, fericire si noroc. La fel si voua, parinti minunati.” sunt trei dintre mesajele lasate de prietenii virtuali.


Gabriela Cristea si Tavi Clonda au devenit parinti in toamna acestui an. Fetita cuplului s-a nascut pe 23 septembrie 2017. Ea a venit pe lume la o clinica privata din Capitala. Cantaretul a asistat la nasterea bebelusei. Micuta a primit nota 10 la nastere si poarta numele Bella Victoria Margot Clonda.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro