Get Wet in topul celor mai vizualizate clipuri in 2017

Pentru baietii de la Fly Project, 2017 a fost un an plin pe toate planurile. Daca pe plan personal sunt impliniti si fiecare are o familie fericita care il asteapta acasa, Tudor devenind tata anul acesta, pe plan profesional cresc permanent si fiecare piesa lansata este un hit.

Get Wet este succesul Fly Project anul acesta, ajungand in doar cateva luni la 37 de milioane de vizualizari si fiind numarul 1 in trending-ul YouTube imediat dupa lansare. Intr-un top realizat de curand de cei de la IQAds, conform vizualizarilor din YouTube, Get Wet este in top 10 cele mai populare clipuri pe YouTube in Romania, anul acesta.

„Suntem onorati si fericiti, am crezut in piesa asta din primul moment, dar confirmarea vine intotdeauna din partea publicului, cel care ne asculta si ne urmareste mereu si decide ce piesa devine hit” spune Tudor.
loading...
Luna decembrie este o perioada extrem de plina pentru Fly Project, cu evenimente atat in tara cat si in afara ei, iar finalul de an ii prinde pe scena evident, in Romania de aceasta data.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro