Irinel Columbeanu s-a intors langa Monica Gabor!

Visul Irinei Columbeanu de a face Craciunul impreuna cu parintii ei s-a implinit. Afaceristul de la Izvorani si fiica lui si-au facut bagajele si au dat Romania pe America. Cei doi au ajuns deja in casa Monicai Gabor in care locuieste impreuna cu iubitul ei chinez, Mr. Pink.

La scurt timp dupa ce a ajuns in Los Angeles, Irina Columbeanu a facut publice mai multe poze in care a dezvaluit lucrurile interesante pe care le face impreuna cu mama ei.

„Atat de multa distractie in LA cu mama mea, @monicagabor888, si tatal meu, @irineladriancolumbeanu #vacationtime”, a scris Irinuca in dreptul imaginii de mai jos.
loading...
De altfel, adolescenta a facut si un clip pentru fanii ei, pe care l-a postat pe canalul ei de Youtube. „O invat pe mama sa faca slime” se numeste video-ul urcat pe internet de Irina Columbeanu.


Monica Gabor si Irinel Columbeanu au fost casatoriti, insa mariajul lor a durat putin. Astfel, in 2011 ei au divortat. Dupa ce a devenit o femeie libera, vedeta s-a cuplat cu un chinez putred de bogat, Mr. Pink.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro