Lora personaj de senzatie in serialul „Lara”

Lora, una dintre cele mai apreciate si iubite cantarete din Romania este noul personaj in serialul care face senzatie pe internet, „Lara”.

Dupa doar 3 zile de la lansare si aproape un milion de vizualizari, episodul 4 al serialului „Lara”, a ajuns in timp record pe locul 2 in topul celor mai populare videoclipuri.

„Lara” este o poveste care promite multa actiune, suspans, umor dar si accente horror. Iuliana Beregoi este personajul principal al povestii care ne poarta intr-o calatorie plina de mister pentru a-si descoperi trecutul si a-si reintalni mama.

Aparitia Lorei la finalul episodului 4, duce povestea la un alt nivel, fanii serialului fiind mai mult decat incantati de implicarea artistei. Scenariul este semnat de Catalin Dascalu in regia lui Ciprian Iacob si noi ne alaturam fanilor care asteapta urmatorul episod cu sufletul la gura.

loading...
„Sunt placut surprinsa de reactiile fanilor acestui serial si sunt fericita ca fac parte din echipa. Este o poveste superba care merita urmarita. Toti avem de invatat cate o lectie de viata din povestea Larei. Mai multe despre personajul meu veti afla din episodul 5 care va aparea pe data de 14 ian 2018 pe canalul de youtube mixton music.” declara Lora.

Lora este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania cu milioane de vizualizari pe Youtube si hit-uri care au ajuns in topurile tuturor radiourilor. Artista a apelat la o schimbare curajoasa si a ales o directie muzicala care sa evidentieze prin metafore sentimentele si trairile prin care trecem. Cel mai recent single, „Ramas bun” a cucerit inimile a peste 10 milioane de romani.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro