The Motans – Friend Zone (single nou si videoclip)

The Motans si-au obisnuit fanii cu multe piese lansate in doar un an de cand si-au inceput cariera muzicala.

Astfel, artistul prezinta single-ul „Friend Zone”, o piesa compusa de The Motans si produsa de Alex Cotoi.

Videoclipul acestei piese a fost filmat si regizat de Alexandru Muresan si Bogdan Paun – echipa NGM Creative cu care au lucrat si INNA sau Irina Rimes.

„La inceput, aveam doar un simplu „ton, ton, semiton”. Ca sa ajunga la varianta sa finala, aceasta piesa a fost incercata in mai multe stiluri timp de mai bine de jumatate de an. Sper foarte mult sa fie pe plac si sa creeze vibratii pozitive in sufletele oamenilor ce o vor asculta atat in varianta sa oficiala, cat si in varianta pe care o vom interpreta live.

Multumesc: Alexandru Cotoi, Ali Said, Bogdan Paun, Alexandru Muresan, echipa Global Records!”, a declarat The Motans (Denis Roabes).

De curand, The Motans au lansat si piesa „Lilith” cu un videoclip creat tot de NGM Creative, in care ca unic personaj este Laura Giurcanu, unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania, cu peste 290 000 de abonati pe YouTube si 422 000 de followers pe Instagram. Ea a mai aparut in trecut in videoclipul lui The Weeknd, unul dintre cei mai de succes artisti ai momentului din intreaga lume.

loading...
Piesa a fost compusa de The Motans cu Keed, Achi, Damian Rusu, Radu Dimitriu si produsa de Vlad Lucan, („Diggy Down” – INNA, majoritatea pieselor Guess Who).

Tot anul acesta, The Motans au lansat „Nota de plata” cu INNA, single care are peste 14 milioane de vizualizari.
Prima colaborare The Motans a fost cu Delia pentru piesa „Weekend”, care a cucerit radiourile si televiziunile muzicale, cu peste 21 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Fanii The Motans s-au putut bucura de piese precum „Versus”, „August”, „Fifty Fifty”, „Tu” si la inceputul anului viitor, artistul va lansa albumul de debut.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro