Se lanseaza formatia Familia Stratan, un Kelly Family autohton

Maine, la Chisinau, isi va face debutul oficial, pe scena Palatului National, meziul familiei Stratan, Cezar (8 ani), totodata proiectul Familia Stratan, un Kelly Family mai nou.

Au trecut cinci ani de cand Pavel Stratan a sperat ca talentul fiului sau va fi la fel de uimitor si bine primit ca farmecul fiicei sale, Cleopatra, copilul teribil al showbizz-ului muzical. Ce, ”la varsta de 3 ani”, asa cum chiar s-a intitulat albumul de debut, a devenit vedeta internationala. Insa in ciuda asteptarilor tatalui sau, Cezar nu a devenit urmatorul copil vedeta.

De-abia zilele trecute Cezar a lansat prima sa melodie de bagat in seama, ”Mami”, alaturi de sora sa, Cleopatra Stratan, prima piesa ce se pare ca este bine primita de radiouri. Metoda de succes ”Cleopatra” nu a functionat la fel de bine desi fockistul basarabean a tot sperat ca ii va lansa un album lui Cezar pana cand acesta a implinit 5 ani.
loading...
In urma cu 10 ani, Cleopatra intra in Cartea Recordurilor la categoriile: ”Cel mai tanar cantaret de succes”, ”Cel mai tanar interpret care a sustinut un concert live public de 2 ore ”, ”Cel mai bine platit artist ” (10.000 dolari pentru o singura piesa), ”Cel mai tanar interpret cu 3 nominalizari la premiile MTV” si Cel mai tanar interpret care a avut un hit intr-o tara”.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro