Tudor Chirila, mesaj neasteptat pentru Smiley

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017 Ana Munteanu, eleva lui Smiley, a fost desemnata de telespectatori castigatoarea „Vocea Romaniei“. Tanara in varsta de 16 ani este originara din Chisinau, unde studiaza muzica, insa viseaza sa-si cladeasca o cariera in Bucuresti.

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017 „Sunt foarte emotionata si sunt extrem de fericita. Nu ma asteptam! Plang de fericire, pentru ca simt ca l-am facut mandru pe Smiley, care e un antrenor minunat. Va multumesc pentru ca m-ati votat si pentru ca ati avut incredere in mine. Sper sa va rasplatesc de acum incolo“, a spus Ana, la scurt timp dupa ce a fost anuntata castigatoare

In timp ce pe trei a fost Zsuzsana Cerveni din echipa Loredanei, locul al doilea i-a revenit lui Meriam Jane, din echipa lui Tudor Chirila, care i-a transmis si un mesaj echipei castigatoare. “Vezi, vecine, ce se intampla cand te muti langa mine? Ti-am zis ca se ia…:)) Bravo, Smiley! Felicitari, Ana, ai fost minunata! #vocearomaniei Jane, ai fost senzationala! Iti multumesc pentru zilele astea superbe si pentru tot ce am invatat de la tine! Multumesc publicului nostru care a gandit liber!
loading...
Si mai vreau sa le multumesc tuturor concurentilor mei pentru un sezon bestial de #vocearomaniei. Big thanks, Stefan, Laurentiu, Maria, Lidia, Daria, Razvan, Amedeo, Ioana, Oana, Bianca, Axenia, Raluca, Stelian!”, a scris Tudor Chirila pe pagina sa de Facebook.

Locul al patrulea a fost ocupat de Andrada Cretu din echipa lui Adi Despot, care a avut o reactie incredibila, nu se astepta sa ocupe ultimul loc. “Suntem putini, dar inimosi! Multumesc din suflet pentru toata sustinerea pe care ati acordat-o Andradei si Echipei Despot! Nu v-as schimba cu altii pentru nimic in lume!! One love!”, este mesajul lui Despot.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro