Ackym feat. Maxim – I Love U (single nou si videoclip)

Cantata pentru prima data pe scena Media Music Awards in octombrie, Ackym lanseaza astazi piesa „I Love U”, alaturi de trupa Maxim.

„I Love U” este al saselea single oficial Ackym, producatorul muzical care ne-a obisnuit cu sound-ul sau inovator, apreciat atat in cluburi, cat si pe radio.

Devenit cunoscut initial ca producatorul ce si-a lasat amprenta pe hituri precum „Kamelia”, „Push, „Serai” (Akcent), „Ce mai stii de noi” (Alex Velea) si „Liar” (Sandra N), Ackym s-a concentrat in paralel si pe cariera solo, lansand colaborari de success cu Adrian Sina („Sa ma saruti”) si Georgia („My Heels”).
loading...
” I Love U este o piesa care ne-a placut de la primul play datorita energiei pe care o emana. A fost o provocare pentru noi, fiind oarecum in afara zonei noastre de confort, dar a reprezentat o ocazie buna sa aratam lumii partea noastra „rock”. „I Love U” te indeamna sa sari, sa dansezi, sa te distrezi si, cel mai important, sa fii tu, iar asta este de fapt es! entialul in muzica.” – Maxim
Trupa Maxim a fost formata in 2013 la initiativa lui Adrian Sina, devenind in scurt timp formatia favorita a tinerilor din toata tara datorita unor hituri precum „Sarutari criminale”, „Vreau sa te…” si „Noapte fara tine”. Desi si-au schimbat componenta la inceputul anului 2016, trupa a reusit sa-si mentina aproape atat fani, cat si succesul datorita unor single-uri precum „Adu-ti aminte” si „Fata n-are nicio vina”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro