Adevarul din culisele emisiunii ”Te vreau langa mine”

Bianca Dragusanu a revenit, luni, la carma emisiunii ”Te vreau langa mine”, in calitate de titular, mai zambitoare ca niciodata, dupa ce sefii de la Kanal D au tinut-o in sah pana in ultimul moment. S-a aflat motivul pentru care turcii le-au ”pastrat in carti” atat pe blondina, cat si pe Gabriela Cristea, alegand castigatoarea in ultima clipa.

Bianca Dragusanu a castigat ”meciul” cu Gabriela Cristea, devenind, luni, titulara la emisiunea ”Te vreau langa mine”. Sefii Kanal D au ”jonglat” cu cele doua prezentatoare TV, astfel ca proaspata mamica isi anunta fericita reintoarcerea pe TV, in timp ce Bianca nu stia daca va mai intra in direct sau nu.

S-a aflat motivul pentru care turcii au apelat la aceasta strategie. Bianca a suferit o interventie la gat inainte de sarbatori si-i anuntase ca are nevoie de o perioada de recuperare de cel putin trei saptamani. Iubita lui Victor Slav a fost deschisa cu sefii ei si le-a spus ca nu stie daca la inceputul lunii ianuarie va fi suficient de recuperata incat sa poata vorbi si sa sustina o emisiune in direct.
loading...
“Ea s-a operat la gat inainte de sarbatori. Ea pe 20 decembrie si-a anuntat sefii de interventia pe care o va face si le-a spus ca nu stie daca va putea sa revina pe TV in ianuarie, pentru ca nu stia daca o sa poata vorbi. Pana mai ieri vorbea asa, peltic si sasait. Ea inca e in perioada de recuperare si nu i-a revenit vocea complet”, a dezvaluit o sursa din apropierea Biancai Dragusanu, motivul secret pentru care sefii Kanal D au tinut-o in “carti” pe Gabriela Cristea pana in ultima clipa.
Revenita pe ”sticla”, Bianca Dragusanu a avut cateva scapari de dictie si le-a dezvaluit si telespectatorilor motivul pentru aceste erori: ”Doua saptamani am vorbit asa, dar o sa-mi treaca! M-am operat la gat, dar o sa-mi treaca. Sunt foarte bine”.

Cu toate astea, Bianca Dragusanu a dat dovada de profesionalism si si-a dus misiunea la bun sfarsit.

Gabriela Cristea a vorbit despre inlocuirea ei la emisiunea ”Te vreau langa mine”. Vedeta a spus ca, pana la sfarsitul lunii, se va decide ce va face cu viata ei profesionala.

loading...
Gabriela Cristea a sustinut ca zvonurile aparute, potrivit carora ar fi fost inlocuita definitiv cu Bianca Dragusanu la ”Te vreau langa mine”, sunt nefondate si ca mai are cateva saptamani pana cand i se va termina concediul de maternitate: ”Toate speculatiile aparute in ultima vreme nu au niciun fundament. Nu s-a pus vreodata problema sa revin de saptamana aceasta intr-un proiect de televiziune pentru ca sunt inca in concediu medical postnatal si mai am cateva zile bune din acest concediu, de care vreau sa beneficiez in favoarea fiicei mele. La sfarsitul lunii imi expira acel concediu si atunci voi lua decizii legate de intoarcerea mea in televiziune”

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro