Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de stiri din Romania, dar sigur nu banuiesti ce vor copiii ei sa devina

La 45 de ani, Andreea Esca este mama de adolescenti. Misiunea nu e deloc usoara, mai ales ca la anul fiica ei, Alexia, va deveni majora. Prezentatoarea de stiri a vorbit despre ceea ce le place copiilor sai sa faca si care ar fi carierele pe care le-ar urma.

”Cred ca suntem amandoi (nr. Andreea si sotul sau, Alexandre Eram) un pic prea prieteni cu ei. Probabil ar trebui sa fim mai fermi, macar unul dintre noi, desi nu pot sa spun ca sunt chiar relaxata. Dar atat am reusit noi: o sa vedem rezultatul peste niste ani”, marturisea vedeta pentru viva.ro.

La intrebarea ”spre ce cariera se indreapta copiii tai”, raspunsul Andreei a fost: ”Desi Aris e foarte bun la matematica, cred ca va fi un artist. E foarte bun la percutie si e un pic filozof, asa, are niste teorii. Chiar cred ca e un artist, desi el zice acum ca vrea sa fie acest mogul imobiliar (…) Alexia, in schimb, ca orice fata de varsta ei, face poze si le pune pe Instagram. A facut dans sportiv multi ani, a jucat intr-un serial Disney (…) E tot in zona asta de showbiz, daca vrei, dar cred ca pana la urma ea e destul de socotita si o sa faca business.”
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro