Bruno Mars feat. Cardi B – Finesse (piesa noua)

Superstarul Bruno Mars face echipa cu revelatia hip-hopului in 2017, Cardi B pentru un nou remix al „Finesse”, extras de pe al treilea album al artistului – 24K Magic, nominalizat la GRAMMY.

Mars a avut un 2017 plin, cu sase nominalizari la GRAMMY, inclusiv recunoasterea in „Big Three” cu 24K MAGIC (Album of the Year), single-ul eponim de pe album (Record of the Year) si „That’s What I Like” (Song of the Year). Mars a primit, de asemenea, trei nominalizari in categoria R&B, printre care Best R&B Performance, Best R&B Song pentru „That’s What I Like” si Best R&B Album pentru 24K MAGIC. A 60-a gala a Premiilor GRAMMY va avea loc pe 28 ianuarie.

Castigatorul premiului GRAMMY de cinci ori si cel de-al 27-lea artist premiat GRAMMY, Bruno Mars este un cantaret, compozitor, producator si muzician care a vandut peste 180 de milioane de single-uri in intreaga lume, facandu-l unul dintre artistii cei mai bine vanduti din toate timpurile. Recent, albumul 24K Magic, certificat de critici si RIAA cu dublu-platina, a marcat primul sau debut in topul Billboard 200, reusind sa se mentina in primele 10 locuri pentru o perioada impresionanta de 44 de saptamani consecutive. Totodata, single-ul „24K Magic” a fost certificat de 4 ori cu Platina de catre RIAA. „That’s What I Like”, certificat de sase ori cu platina, a urcat pe locul 1 in Billboard Hot 100, marcand al saptelea single al artistului ce se claseaza in fruntea Billboard Top 100, ajungand totodata si pe locul 1 in topul Hot R&B Songs, unde a ramas timp de 19 saptamani consecutive.
loading...
Mars este primul artist care are doua melodii care au petrecut mai mult de 24 de saptamani in top 5 din TOP 100 („That’s What I Like” si „Uptown Funk”).! El este singurul artist din ultimul an care are un single certificat de patru ori cu platina si unul de sase ori de pe acelasi album.

Cu sapte #1 in Hot 100, Mars este pe primul loc printre artistii de sex masculin cu cei mai multi #1 din acest deceniu, depasindu-i pe Justin Bieber, Drake, Eminem si The Weeknd. Mars a calatorit pe glob in turneul „24K Magic World”, care a vandut peste 1 milion de bilete intr-o singura zi. In 2015, Bruno a dominat topurile muzicale cu single-ul „Uptown Funk”, care a primit trei premii GRAMMY, inclusiv Record of The Year.

Cardi B, artista nominalizata la GRAMMY, incheie anul 2017 cu lansarea unui nou single „Bartier Cardi”, o co! laborare cu 21 Savage. In timp ce Cardi este prezenta pe mai multe piese de succes – „No Limit” de la G-eazy, „Motorsport” de la Nicki Minaj si „La Modelo” de la Ozuna – „Bartier Cardi” este follow-up-ul oficial al hit-ului „Bodak Yellow”. Cardi B a fost numita al treilea artist, alaturi de The Beatles si Ashanti si primul rapper care reuseste sa aiba primele 3 piese simultan in top 10 din Top Billboard Hot 100.

„Bodak Yellow”, certificat de trei ori cu platina, a avut o crestere astronomica in acest an – mentinandu-se pe locul #1 in Billboard Hot 100 timp de cinci saptamani consecutive, facand-o pe Cardi B primul rapper de sex feminin care ajunge #1 de la Lauryn Hill in 1998. Cardi B si „Bodak Yellow” au fost prezentate pe mai multe liste „Best Of”, printre care Rolling Stone, New York Times, Washington Post, Ti! me, Billboard si Vanity Fair. Cardi a fost, de asemenea, prezenta in Forbes „30 under 30”.

In acest an, Cardi a avut o serie de aparitii si evenimente live, incluzand Jimmy Kimmel Live in Brooklyn, pre-show MTV Video Music Awards, spectacolul post BET Awards, si pe coperta unor publicatii cunoscute ca Fader Summer Music Issue, Rolling Stone, New York Mag – si, cel mai recent, „Year In Music” a lui Billboard.

Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, Cardi B a primit 9 nominalizari la premiile BET Hip Hop si a castigat 5 premii (Single of the Year, Best Hip Hop Artist, Hustler of the Year, Premiul Made-You-Look, Best Mixtape) si 2 dintre cele mai bune nominalizari la premiile BET (pentru „Best New Artist” si „Best Female Hip Hop Artist”).

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro