Bruno Mars, unul dintre cei mai premiati artisti la Gala Premiilor Grammy

2018 a inceput cat se poate de bine pentru Bruno Mars, care a primit 7 trofee, fiind cel mai premiat artist de la aceasta gala a Premiilor Grammy, alaturi de Kendrick Lamar. Desi Jay-Z a avut cele mai multe nominalizari, cele mai multe premii au mers catre Bruno Mars, care a plecat acasa cu celebrul trofeu pentru cele mai importante categorii – cel mai bun album al anului, cel mai bun cantec al anului si inregistrarea anului.

„24K Magic” a intrecut „Awaken, My Love!” al lui Childish Gambino, „4:44” al lui Jay-Z , „Damn”, albumul lui Kendrick Lamar, dar si „Melodrama” lui Lorde. Bruno Mars a dedicat acest premiu „eroilor sai”, care l-au ajutat la inceputul carierei sale.

„24K Magic” a fost desemnat inregistrarea anului, iar „That’s What I Like” – cel mai bun cantec al anului, cea mai bun cantec R&B si cea mai buna interpretare R&B.

Si Ed Sheeran s-a numarat printre premiatii serii, fiind castigatorul categoriei cea mai buna interpretare solo a unei melodii pop – „Shape Of You” si cel mai bun album pop – „÷ (Divide)”.

loading...
Legendele de la Kraftwerk au castigat premiul pentru cel mai bun album electro/dance cu „3-D The Catalogue”, in timp ce premiul pentru cel mai bun album rock a mers la The War On Drugs pentru „A Deeper Understanding”.

Revelatia anului 2017, Portugal. The Man a plecat acasa cu premiul pentru cea mai buna interpretare pop de grup pentru „Feel It Still”.

Printre premiatii serii s-au numarat Alessia Cara – cel mai bun artist nou, LCD Soundsystem – cea mai buna inregistrare dance pentru „Tonite”, Mastodon – cea mai buna interpretare rock, Foo Fighters – Run – cel mai bun cantec rock, The National, cel mai bun album alternative pentru „Sleep Well Beast”, cea mai buna interpretare R&B – „Redbone” — Childish Gambino, The Weeeknd – cel mai bun album urban contemporan („Starboy”), cea mai buna interpretare Rap si cel mai bun cantec Rap – „HUMBLE.” — Kendrick Lamar, cea mai buna interepretare Rap/Sung „LOYALTY.” — Kendrick Lamar Featuring Rihanna, cel mai bun album Rap DAMN. — Kendrick Lamar.

Premiul pentru cea mai buna interpretare rock a fost acordat lui Leonard Cohen pentru „You Want It Darker”, acordat post-mortem, fiind primul premiu Grammy din cariera artistului, in afara de cel primit pentru intreaga cariera.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro