Cum reactioneaza fetita Andei Adam cand isi vede mama la tv, la Exatlon!

Evelin, fetita Andei Adam, nu si-a mai vazut mama de la inceputul lunii ianuarie.

Evelin, fetita Andei Adam, isi urmareste mama la tv, la Exatlon.

Micuta are doar 2 ani si 2 luni si este inca dependenta de parintii sai, care, fireste, o iubesc nespus. Probabil, tocmai de aceea, inainte de a accepta provocarea de a participa la Exatlon, reality-show-ul difuzat de Kanal D, Anda Adam a stat mult timp pe ganduri.

Artista era constienta ca plecarea sa in Republica Dominicana si lipsa prelungita de acasa vor fi resimtite din plin de catre pitica ei. Cu toate acestea, curajoasa mamica s-a incumetat sa se inscrie in concurs.

loading...
Noroc ca micuta Evelin a ramas acasa pe maini sigure, in grija tatalui ei, a lui Sorin Niculescu, sotul Andei Adam. Tatic modern, acesta nu numai ca are grija de fetita lui ca de ochii din cap, dar face in asa fel incat sa ii arate zilnic lui Evelin imagini cu mama ei. Mai mult de atat, tatal si fiica chiar si-au facut obiceiul sa urmareasca impreuna, aproape seara de seara, reality-show-ul difuzat de Kanal D.
Dupa cum se poate vedea in imagini, Evelin isi recunoaste mama pe micul ecran, se bucura la reusitele ei si se intristeaza cand aceasta are parte de esecuri sau accidentari, cum s-a intamplat de curand.

Ca sa-si arate sustinerea fata de echipa “faimosilor”, in care se afla Anda Adam, sotul artistei si fiica lor se imbaraca cu tricouri de culoare rosie si traiesc la intensitate maxima probele de la Exatlon.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro