The Motans si Delia – „Weekend” piesa anului 2017

Anul 2017 a fost unul plin de reusite pentru artistii Global Records si piesele lansate de acestia.

Astfel ca The Motans si Delia cu piesa „Weekend” au cucerit radiourile si televiziunile muzicale si conform Mediaforest, este piesa anului 2017, cu peste 23 de milioane de vizualizari.

„Nu ma asteptam, este o veste extraordinara si multumesc publicului pentru suport, radiourilor si televiziunilor pentru difuzare si Deliei pentru ca a acceptat invitatia mea de a canta piesa „Weekend”, a declarat The Motans.

In topul celor mai difuzate piese din Romania in 2017, pe locul 2 se afla Carla’s Dreams „Pana la sange”, pe locul 6 Delia cu Manache „Ramai cu bine”, pe locul 8 Carla’s Dreams „Antiexemplu” si pe locul 11, INNA si Erik „Ruleta”.

loading...
De asemenea, cea de-a doua colaborare a lui The Motans cu un artist roman – INNA pentru „Nota de plata” este pe locul 1 pe radiouri si televiziuni muzicale, cu peste 16 milioane de vizualizari pe YouTube.

Pe locul 3, se afla Vanotek cu Eneli – ” Tell Me Who”, pe locul 5 Carla’s Dreams „Beretta”, pe locul 6 „Bolnavi amandoi” a Irinei Rimes, pe locul 8 Mira „Uit de tine” si pe locul 10 Blacklist cu Carla’s Dreams „Tequila”.Cel mai recent single lansat de ANTONIA cu Connect-R – „Adio” in mai putin de 24 de ore, a devenit locul 1 in Trending pe YouTube si se mentine pe aceasta pozitie.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro