S-a oprit muzica, iar mesajul i-a lasat masca pe toti!

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au organizat, la Dubai, un Revelion ca-n povesti. Iar cu putin timp inainte de trecerea in noul an, o veste i-a lasat pe toti invitatii masca!

Restaurantul Coya, din Abu Dhabi, unul dintre cele mai frumoase, a fost locul unde cei doi au organizat petrecerea la care au participat peste 60 de invitati, fotbalisti, vedete, foste nume grele ale sportului romanesc. Totul a mers struna, oamenii s-au simtit ca-n basme.

Ilie Nastase, Brigitte Nastase, Gica Gheara, Teia Sponte, Gabi Enache cu sotia lui, Lena, Bebe Barbulescu, Flori Tolici sunt cateva dintre vedetele care au participat la petrecerea din Dubai.

Cu un sfert de ora inainte de ora 00:00, cand toata lumea isi pregatea paharul de sampanie pentru a ciocni trecere in noul an, a venit marele anunt! L-a facut Karam, nimeni altul decat translatorul lui Reghe, la Al Wahda, echipa pe care romanul o antreneaza.

loading...
Acesta a cerut-o de sotie pe Oana, iubita lui romanca. S-a oprit muzica, iar Karam i-a soptit vorbele care au facut-o pe frumoasa blondina sa-si puna mana la gura, de emotie. Toti au aplaudat, iar Reghe si Anamaria au fost primii care i-au felicitat pe cei doi. De altfel, sotii Reghecampf vor fi si nasii lor de cununie.

Oana si Karam vor face nunta la vara, tot atunci fiind organizata o mega-petrecere.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro