Speak, primele declaratii despre sarcina Libelulei

Dupa ce iubita lui, Stefania, zisa „Libelula”, a anuntat ca vrea sa fie o mama tanara, Speak a reactionat. Artistul spune ca iubita lui va fi, cu siguranta, o mama tanara fiindca ea este acum foarte tanara. Cristina „Libelula” are 21 de ani.

„Fiecare dintre noi isi doreste sa fie un parinte tanar si asta e un lucru bun. Avand in vedere ca ea este foarte tanara, cu siguranta o sa fie o mama tanara pentru ca are timp. Momentan nu ne-am pus asta in plan, dar pe viitor cine stie, lucrurile astea nu se calculeaza, lucrurile astea se intampla”, a declarat Speak.

Cristina Stefania declara intr-o emisiune TV ca isi doreste sa fie o mama tanara si ca ia in calcul posibilitatea de face copii in curand. „Diminetile fara el sunt groaznice… de fapt ma trezesc cand vine el acasa, nu-mi lipseste foarte mult. Parintii lui m-au primit cu bratele deschise, nu, nu au spus ca sunt prea mica. Daca vrea copil, i-am luat un catelus, de fapt imi doresc sa fiu mama tanara, cand va fi, o sa va anunt. El este exigent cu mine, vrea sa fiu perfectionista cand vine vorba de muzica”, declara „Libelula”.
loading...
Cristina Stefania si Speak au aparut impreuna in videoclipul piesei „Libelula”, ulterior cei doi incepand o relatie, pe care au recunoscut-o dupa un anumit timp. „Da, suntem impreuna. Nu ne-am ascuns cu nimic, doar ca nu poti sa iti asumi niste lucruri fara sa fii sigur. Oamenii vor sa afle tot mai multe din casa de la tine, dar nu e sanatos. Pentru ei da, e sanatos pentru noi. Daca ma intrebi nu stiu de cand a pornit. S-a intamplat”, isi asuma artistul relatia intr-o emisiune TV.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro