Andra e acum cea mai „cuminte” vedeta din Romania, dar inainte aparea mai mult dezbracata

Sotia lui Catalin Maruta este acum o diva in adevaratul sens al cuvantului. Iata insa ca, in trecut, ca mai toate cantaretele dornice de celebritate, si Andra a facut anumite sacrificii.

Inainte de a deveni sotia lui Catalin Maruta si de a da lovitura in industria muzicala autohtona, Andra – pe numele ei complet Alexandra Irina Mihai – era o tanara cantareata in cautarea celebritatii. Cu o voce de aur, insa aflata abia la inceput….

Si acest inceput nu a fost unul tocmai usor. Motiv pentru care nu putine au fost cazurile in care Andra a renuntat la anumite principii si, odata cu ele, la hainute, aparand mai mult dezbracata decat imbracata in videoclipuri, la petrecerile mondene, pe scena sau in anumite pictoriale dedicate sexului tare.
loading...
Explicatia artistei?! „De unde bani?! Nu aveam bani pentru haine atunci. Este ca si cum mi-ar fi rusine de ceea ce am facut. Astia am fost, nu trebuie sa ne fie rusine cu ce am trait. Nu am facut nimic rau, pur si simplu nu am stiut. De asta zic, este intotdeauna loc de mai bine, sa invatam”, povesteste Andra.

sursa: fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro