Andra a slabit patru kilograme dupa seria de concerte si e extenuata

In trei seri concertistice de exceptie la Sala Palatului, Andra a dus la bun sfarsit una dintre cele mai grandioase si scumpe productii concertistice, ”Aievea”. Insa surmenajul a lasat urme. Andra a slabit 4 kilograme in trei zile si este extenuata.

Din pacate, viata de artist in voga aduce satisfactii si totodata privatiuni, caci miercuri, dupa doar doua zile de odihna (primele din ultimele trei luni de munca asidua pentru concretizarea marii incercari concertistice)artista urmeaza sa plece din tara pentru a filma un spot publicitar. In plus trebuie sa arate impecabil si sa-si bucure si copiii -David si Eva- acordandu-le obligatoriu timp.

Productia ”Aievea”, una dintre cele mai scumpe investitii in showbiz-ul muzical a bucurat 12.000 de privilegiati la Sala Palatului. Asta pentru ca cererea de bilete a depasit oferta, disponibilitatea salii si extenuarea artistei fiind motivele pentru care nu s-a suplimentat programul.

Dan Bittman, Aurelian Temisan, Viorica si Ionita au fost mari artisti pe care Andra Maruta i-a avut invitati in superspectacolul sau.

loading...
In cifre, ”Aievea” a fost o investitie ce depaseste o suma cu sase cifre in euro, 300 de ore de repetitii, zeci de tone de echipament tehnic (podiumul salii fiind complet refacut), 40 de artisti, corp de balet, o numeroasa echipa tehnica (sunet si lumini), fiecare cu un rol bine stabilit.

Dupa cele trei zile de concerte, Andra are mai putin cu patru kilograme si are nevoie de multa odihna.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro