Carla’s Dreams – Pe Umerii Tai Slabi (single nou si videoclip)

Carla’s Dreams lanseaza single-ul „Pe umerii tai slabi”, o piesa compusa de artisti impreuna cu Alex Cotoi, cel care a produs majoritatea pieselor lor. Videoclipul pentru „Pe umerii tai slabi” a fost filmat in Chisinau, in regia lui Roman Burlaca si DoP George Secrieru, echipa de la BR Films cu care Carla’s Dreams lucreaza pentru toate piesele lor.

„Sunt mii de citate in care femeia este apreciata. Le includem pe toate aici si Va multumim!”, au declarat Carla’s Dreams.

Anul acesta, Carla’s Dreams deja au lansat doua piese „413” si „17 ani”. Single-ul anterior „Beretta” are peste 27 de milioane de vizualizari, iar „Pana la sange” are peste 10 milioane de vizualizari.

Carla’s Dreams revin pentru al treilea an consecutiv la Arenele Romane din Bucuresti cu un nou show „Monomaniac” pe 5 mai de la ora 19:00 in cadrul unui nou eveniment BestMusic Live Concerts si Global Records!
„Sunt multe feluri de a anunta un concert. Mai pompos sau mai simplu. Dar tinand cont ca este al treilea de acest tip – consideram ca ne putem permite sa spunem ca este traditie deja. Asadar:
Carla’s Dreams – „MONOMANIAC”
Arenele Romane, 5 mai.
Va asteptam! Si
V-am cuprins! ,)”, au spus Carla’s Dreams.

loading...
In 2017, Carla’s Dreams au sustinut un concert in fata a peste 5000 de fani la Arenele Romane pentru lansarea albumui „Antiexemplu”, iar in 2016, un eveniment sold out pentru lansarea albumului „NGOC”.

Anul trecut, Carla’s Dreams au acumulat 1 milion de abonati pe propriul canal de YouTube unde au peste 530 000 000 de milioane de vizualizari. Cu aceasta ocazie, artistii au decis sa lanseze piesa „Frica” drept cadou pentru fanii.

Este al doilea canal de YouTube din Romania la categoria artisti, pe locul 1 fiind INNA, cu peste 3 milioane de abonati.

Carla’s Dreams au castigat patru premii in cadrul Media Music Awards: Best Song „Imperfect”, Best Group, Spring Hit „Antiexemplu” si Summer Hit „Pana la sange”.
Carla’s Dreams au colaborat cu un nou proiect muzical – Blacklist – pentru piesa „Tequila” care are peste 10 000 000 de vizualizari pe YouTube.

Carla’s Dreams este jurat X Factor de la Antena 1 deja de doua sezoane. In primul sezon, a castigat impreuna cu concurenta sa Olga Verbitchi.

In 2017, peste 5000 de oameni au venit sa se bucure de muzica artistilor lor preferati, sa asculte live hituri consacrate precum „Sub pielea mea”, „Acele”, „Te rog”, „Imperfect”, „Pana la sange”.

Albumul „Antiexemplu” include si doua colaborari cu INNA pentru piesa „Tu si eu”, un remake al unei piese Carla’s Dreams – „Inima mea”, impreuna cu Delia, precum si noi precum „Formula Apei”, „Animal de prada”.

Show-ul Carla’s Dreams de la Arenele Romane a fost regizat 100% de artisti si a cuprins mai multe elemente spectaculoase: 150 de Carla’s Dreams pe scena si intr-o anticamera speciala organizata in backstage, „Join the Buzz” – live conversation pentru prima data la un concert in Romania (dialogul fanilor cu cei 150 de personaje), INNA a intrat pe Skype sa le faca o surpriza artistilor si fanilor lor si au cantat impreuna „P.O.H.UI.”. Delia a filmat un video special pentru acest show interpretand piesa „Inima mea”.

In 2016, Carla’s Dreams au sustinut primul lor concert la Arenele Romane, unde au avut ca invitati speciali pe Loredana Groza, Delia, Antonia si au lansat albumul „NGOC”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro