Cele mai frumoase imagini de familie cu Bianca Dragusanu, mama ei, Victor Slav, fetita lor si nelipsita catelusa

Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au scos cele 3 “fete”, la restaurant: micuta Sofia, mama prezentatoarea “Te vreau langa mine” si catelusa familiei! Mama vedetei Kanal D, Madi, inca are plasture pe nas, insa se simte extrem de bine.

Paparazzii au surprins imagini geniale cu Bianca Dragusanu si familia ei frumoasa. Prezentatoarea emisiunii “Te vreau langa mine”, impreuna cu Victor Slav, vedeta “WOWbiz”, au iesit la restaurant, zilele trecute.

Cei doi nu au luat vreun pranz romantic, ci au iesit in familie, si cu micuta lor, Sofia, si cu mama Biancai, cea care ii ajuta enorm cu fetita, dar si cu catelusa.

Mama Biancai, care a trecut printr-o grava problema de sanatate – ea s-a luptat cu o maladie la nivelul pielii – pare sa-si fi revenit complet. Femeia arata spectaculos, e supla, e toata un zambet, iar pasturele de pe nas nu pare sa o incomodeze deloc.
loading...
In 2016, mama prezentatoarei “Te vreau langa mine”, a trecut printr-un adevarat calvar. Medicii au diagnosticat-o, in urma unor investigatii amanuntite, cu cancer de piele.

Ea a suferit si o interventie la nivelul nasului, iar de atunci, mama Biancai merge periodic la control si face tratamente specializate la medicul care a operat-o. De atunci, desi se simte bine, iar starea ei este una buna, femeia poarta plasture pe nas, ca sa-si acopere semnul, ei fiindu-i mai confortabil.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro