Cum arata piciorul Andei Adam dupa operatie.

Cum arata piciorul Andei Adam dupa operatie? Asta s-au intrebat multi dintre fanii emisiunii Exatlon, dupa operatia de ruptura de ligamente suferita de artista saptamana trecuta.

Cum arata piciorul Andei Adam dupa operatie a aflat primul, Sorin Andrei, sotul Andei Adam. In urma cu doua zile el a avut ocazia sa vada piciorul fara bandaj, dupa spusele lui, imaginea fiind greu de descries si de uitat.

In urma cu o saptamana, Anda Adam, fosta concurenta de la Exatlon, a suferit o interventie dificila la genunchi, cauzata de o ruptura de ligament.

“In urma cu 2 zile, i-am schimbat bandajul si am vazut si eu cum arata piciorul Andei dupa operatie. Mi s-a facut rau…asta am simtit. Sunt 4 operatii, cu tot ce implica ele: cusaturile de rigoare, firele la vedere si piciorul umflat. Nu am facut nicio poza, dar stiu ca m-a dat foarte tare peste cap treaba asta.

loading...
M-a impresionat si intristat. N-aveam ce sa facem, mergem inainte! Anda isi tine piciorul bandajat in permanenta. Mai nou, ea a inceput sa folosesca un aparat pentru exercitii, aparat care o ajuta sa flexeze genunchiul.

Mai are inca un aparat cu gheata, care ii atenueaza durerile. Am facut glume pe seama asta, i-am zis ca un suport medical de genul acesta foloseste si Messi (n.r.: Lionel Messi, jucator de fotbal la FC Barcelona), a declarat Sorin Andei, explicand cum arata piciorul Andei Adam dupa operatie

Anda Adam s-a accidentat la Exatlon Romania, dupa ce a alunecat cand a vrut sa se urce pe un postament si din cauza miscarii gresite i-a sarit rotula. In ciuda eforturilor, artista nu a mai putut continua concursul si a fost votata de telespectatori sa se intoarca acasa.

„A trecut momentul dificil, operatia a fost cu succes si iata-ma din nou cu zambetul pe buze…Va imbratisez pe toti si va multumesc pentru toate mesajele de incurajare!!!

Iar voi dormi la noapte fara Evelin!”, a scris Anda Adam.

Mesajul Andei Adam inainte de operatie

loading...
“Dragi prieteni, din nefericire, trebuie sa ma operez de urgenta! Situatia genunchiului meu este mai complicata, am o ruptura acuta de ligament si trebuie inlocuit! Maine dimineata (n.r. azi, 7 februarie) intru pe mainile domnului doctor Filipescu (n.r. Doru Filipescu) si sper sa imi revin cat mai repede! Doamne ajuta!”, a anuntat Anda pe retelele sociale.

Accidentarea de la Exatlon vine la 12 ani de cand Anda Adam a avut probleme la acelasi picior, stangul, in timpul emisiunii “Dansez pentru tine”. Si atunci, Anda Adam a fost nevoita sa paraseasca competitia.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro