Daniela Crudu, desfiintata de ziaristul Mircea N. Stoian

Jurnalistul Mircea N. Stoian a descris-o fara menajamente pe Daniela Crudu, pe care a desfiintat-o intr-un text savuros.

Daniela Crudu este desfiintata de ziaristul Mircea N. Stoian, acesta realizandu-i un portret deloc magulitor vedetei. ”Daniela Crudu se numara printre personalitatile romanesti proeminente ale ultimului deceniu.” Asa ar trebui sa inceapa o carte de memorialistica despre papacioaca din Rahova, daca ar trebui sa fim scolastici si sa inghitim pe nemestecate ce spun televiziunile si ce ziarele tabloide. Motive ar fi destule”, a scris ziaristul pe blogul sau, mirceanstoian.ro.

„A terminat o facultate de jurnalism cu nota mare, e mediatizata cat trei ministri, plus vreo alti trei manelisti la un loc, are casa luata pe baza de hatana-ma, hatana-ma de la un penal din Brasov, masina de fytze luata pe baza de oralitate in exprimarea corporala, a tras pe nas praf de stranutat cat nu produce toata Columbia intr-un sezon fructuos, a avut carnetul suspendat de nspe mii de ori pentru bautura si viteza, are implanturi si botox cat importam din China intr-un an si are multe alte atribute care confera faima, charisma si notorietate si care fac din minunea stramba a sectorului 5 o candidata serioasa la una bucata statuie, amplasata cel mai bine in zona Matasari, zona recunoscuta pentru traficul intens cu curve de interes local. Alea de interes national si international lucreaza acasa pe baza e programare si se promoveaza pe la emisiunile tabloide”, a mai scris Mircea N. Stoian despre Daniela Crudu.
loading...
„Prezenta notabila in dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri” Daniela Crudu intruchipeaza visul oricarei fete cu domiciliul in blocurile comfort II sau III si ale celor mai sarace din sectorul agricol Ilfov si judetele Dambovita si Botosani, care ar da si porcul din batatura, crescut cu greu de parinti (ai ei, nu ai porcului) pentru Craciunul aniversar, doar pentru a executa un sex oral baietilor de oras in Bamboo, Gaya, Foa, sau alte localuri de inalta cultura si spiritualitate bucuresteana. M-am uitat recent la niste secvente cu Cruduta Asia Express, la Antena 1 si am avut cosmaruri. Toata noaptea m-am gandit la zombi, mutanti, vampiroaice si asistente tv”, a mai notat jurnalistul despre Daniela Crudu.
Daniela Crudu este desfiintata de ziaristul Mircea N. Stoian si in ultimul paragraf al textului, cel mai virulent: „Cu buzele precum hamburgerii promotionali de la fast food, cu doua lipitori grase in loc de sprancene si fata indopata cu acid hialuronic, ca o gasca de pateu cu boabe, Daniela Crudu e imaginea vie a mutilarii omului de catre om. Asta e fost introducerea. Revin cat de curand cu alte aspecte fundamentale ale exceptionalului produs de televiziune, Cruduta, iubita si adulata de masele largi, populare, legenda vie (inca) si neimpaiata (poate ca da, poate ca nu) a folclorului mediatic actual”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro