Elena Gheorghe – concert senzational si o noua premiera

A sustinut concerte dincolo de granitele tarii, a cantat pe cele mai mari scene din Romania, dar niciodata intr-o salina! In 2018, Elena Gheorghe marcheaza o noua premiera: in semifinala Eurovision Romania, celebra artista a sustinut un recital extraordinar, la 100 de metri adancime, in salina Turda, in premiera in Romania.

“Mamma Mia”, “Ecou” si “The Balkan Girls”, piesa ce a reprezentat Romania la Eurovision 2009, dar si “Disco Romancing”, “Te ador”, “Pana dimineata”, “Midnight Sun”, alaturi de un colaj de senzatie sunt doar cateva dintre piesele pe care Elena le-a interpretat pe scena special amenajata in salina Turda.

„Nu am crezut vreodata ca voi canta la 100 de metri adancime, intr-un loc absolut superb, cum este salina din Turda. A fost o seara extraordinara, magica, as putea sa spun si, desi este destul de dificil sa canti intr-un asemenea loc, din cauza aerului foarte uscat, m-am simtit fantastic”, spune Elena.
loading...
Odata cu recitalul sustinut pe scena Eurovision Romania, Elena lanseaza si noul concept de show, pentru care artista a reorchestrat toate piesele din setlist, a pregatit coregrafii noi si costume speciale. Chiar daca show-ul a fost o „explozie de energie”, la coborarea in salina artista a fost foarte aproape de lesin, din cauza tensiunii foarte mici. Dupa cateva minute, artista si-a revenit si a putut sa duca la bun sfarsit prestatia.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro