Hit-ul romanesc “Click Click” ajunge la Hollywood!

Click Click, single-ul de debut al lui Rengle, a fost inclus pe coloana sonora a filmului „Mom and Dad”, ce va avea premiera pe 19 ianuarie in cinematografele din toata lumea.

Rengle devine astfel unul dintre putinii artisti romani cu o piesa prezenta pe soundtrack-ul unui film de la Hollywood.

Regizat de Brian Taylor, filmul este un thriller/horror ce urmareste o isterie in masa la nivel global, cu Nicolas Cage, Selma Blair si Anne Winters in rolurile principale.

Rengle este un proiect muzical original , care ii apartine coregrafului international Emil Rengle.

A debutat in muzica in anul 2015, odata cu primul sau single, „Click Click”. Cu un show indraznet si plin de culoare, Rengle a cucerit, pentru inceput, cei 60.000 de oameni prezenti la prima editie a festivalului Untold , devenind mai apoi un fenomen international si, in scurt timp, artistul a cucerit chiar si Asia cu show-ul sau excentric si dinamic.

A urmat o perioada de rezidenta in Macau, unde show-ul sau – Rengle Pill – era main event-ul serii, timp in care Rengle a filmat si 2 videoclipuri pentru single-urile „China” si „Lost You in Hong Kong”. Artistul s-a intors in tara pentru a participa alaturi de Dana Budeanu in primul sezon din „Uite cine danseaza”, lansand mai apoi cel mai recent single – „Sex O’Clock”.

Pentru 2018 Rengle pregateste deja un nou single, artistul aflandu-se deja in studio cu mai multi producatori autohtoni, lucrand in paralel si la un alt proiect muzical despre care veti afla mai multe curand.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro