Holograf isi darama propriile recorduri

„Best Ballads”, concertul de Valentines Day de la Sala Palatului, a insemnat un nou succes in cariera trupei Holograf. Dupa cativa ani de cand nu au mai celebrat, alaturi de public, Sarbatoarea Iubirii, cei 5 muzicieni au revenit la Sala Palatului pentru un concert de exceptie, in cadrul caruia au cantat baladele emotionante care au bucurat, cu magia lor, generatii intregi de indragostiti.

Timp de mai bine de doua ore, cei peste 5000 de spectatori au cantat la unison hit dupa hit cu Holograf si colaboratorii lor. „Ochii tai”, „Cat de departe”, „Sa nu-mi iei dragostea”, „Esti asa frumoasa”, „Ti-am dat un inel” si „Dragostea mea” au starnit emotie, amintiri de demult si nostalgii. Pe piesa „Si baietii plang”, domnii prezenti in sala au fost ironizati si rasfatati de comentariile lui Dan Bittman, aflat intr-o forma de zile mari.

Asa cum ne-au obisnuit la concertele majore din ultimii ani, cum au fost „Vedere de la Costinesti” sau „Unplugged la Teatru”, invitat special a fost talentatul muzician Adrian Naidin, caruia Dan Bittman i-a laudat nu doar talentul de violoncelist, ci si vocea superba, promitand o colaborare cu el in viitor. „Mama” a starnit nostalgie in inimile spectatorilor si doruri nemarturisite, dar si aplauze indelungi.

Piesa „Ochii tai”, cantata impreuna cu Marius Batu si Adrian Naidin, a pus in valoare si mai mult maiestria muzicala, interpretarea emotionanta si metaforele unice din playlistul Holograf.

loading...
O alta invitata speciala a fost saxofonista Doina Spataru, impreuna cu care au cantat piesa „Asa frumoasa”.

In aplauzele indelungi ale unei sali arhipline, muzicienii de la Holograf si invitatii lor si-au luat la revedere pe celebrul hit „Banii vorbesc”, din perioada Costinesti, cand aveau si cate 100 de concerte unul dupa altul, dupa cum isi amintesc artistii.

Fara indoiala, toate concertele Holograf tinute cu casa de bilete inchisa, sunt incununarea celor 40 de ani de cariera, 18 albume lansate si zeci de hituri care fac parte din viata noastra de generatii intregi.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro