Insarcinata in trei luni, Adelina Pestritu a facut abdomene atarnata la mai bine de un metru deasupra solului!

Adelina Pestritu si partenerul ei, Virgil Steblea, traiesc cea mai frumoasa perioada din viata lor. Vedeta sexy e insarcinata pentru prima data, dar, cu toate astea nu a renuntat la orele petrecute in sala de sport, unde, de altfel, si-a sculptat in ultimii ani trupul de zeita. Recent, fosta prezentatoare TV a facut publica o filmare in timp ce facea o serie de abdomene cu totul si cu totul speciala, dar si extrem de complicat de executat.

In imaginile pe care le-a postat pe o retea de socializare, Adelina Pestritu e pe un sac de box, la mai bine de un metru deasupra podelei si face abdomene. La un moment dat se vad niste blituri, iar unii dintre internauti au comentat si au spus ca, de fapt, acestea ar fi doar pentru un pictorial la inaltime.

Totusi, din descrierea pusa de Adelina Pestritu se intelege ca asa isi tonifica ea abdomenul si se mentine in forma.

„100% #heavy #abs (n.r.: abdomene grele 100%)” e mesajul care a insotit filmarea de mai jos, postata saptamana trecuta pe pagina ei de Instagram.

In timp ce multi au felicitat-o pe frumoasa artista, au fost si cativa carcotasi, care au scris ca abdomenele executate in timp ce era suspendata pe sacul de box au fost doar pentru o sedinta foto.

loading...
„Putere, foarte tare!”, „Asa, asa, da-i, Ade, da-i batai, fetita! Sa se duca toate poftele culinare”, „Seban, asa fac si eu”, „Esti cea mai tare!”, „Vede cineva bliturile? Asta e probabil doar o sedinta foto, nimeni nu se urca pe sacul de box sa faca abdomene” sunt cinci dintre mesajele internautilor.

Intr-un video postat chiar astazi, Adelina Pestritu le-a spus prietenilor virtuali care sunt poftele ei. De asemenea, la fel ca si inainte, vedeta e mult mai atenta cu ceea ce mananca pentru ca vrea ca totul sa fie natural, iar bebelusul din pantece sa fie sanatos.

„Va saluta cea mai proaspata graviduta! In primul trimestru de sarcina pielea nu este cea mai hidratata, sufera transformari, asa ca am nevoie de produse bune care sa ma ajute cu hidratarea ei. (…). Urmeaza sa fac un video sa va spun cum a fost primul trimestru de sarcina. Am pofta de crab cu salata verde. Mancaruri sanatoase (…)”, a spus Adelina Pestritu intr-un clip postat pe pagina ei de Instagram.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro