Marshmello & Anne-Marie – FRIENDS (single nou si videoclip)

Artista nominalizata la Brit Awards si unul dintre cei mai cunoscuti producatori de muzica electronica sunt incantati sa anunte detaliile celei mai recente colaborari – „FRIENDS”.

„FRIENDS” este una dintre cele mai tari colaborari din acest an si are toate ingredientele unui alt hit global marca Anne-Marie: productia incredibila a lui Marshmello. vocea impresionanta a Annei-Marie si o doza de umor . inregistrata la Sarm Studios la sfarsitul anului 2017, „FRIENDS” este o continuare a prieteniei celor 2 – in 2016, Marshmello a remixat „Alarm”, hit-ul certificat cu dubla Platina.

Unul dintre producatorii cu cea mai rapida ascensiune din ultimii ai, Marshmello a strans pana acum peste 2 miliarde de stream-uri, propulsandu-l in Top 10 cei mai ascultati artisti din lume. Cariera sa a explodat odata cu remixul oficial pentru „Where Are U Now”, hitul lui Jack U si Justin Bieber, urmat de colaborari cu diferiti artisti de top, cea mai recenta fiind cu Selena Gomez pentru „Wolves”, care a strans peste 300 milioane de stream-uri. Single-ul sau anterior, „Silence” (feat. Khalid) a strans peste 300 milioane stream-uri, iar albumul „Joytime”, lansat in 2016, a ajuns in Top 5 in Billboard Top Dance/Electronic Albums.
loading...
Stabilizandu-si pozitia intre cele mai de succes cantarete pop, fosta tripla campioana la karate Anne-Marie a colaborat cu o multime de nume de succes in cariera sa, printre care se numara si Rudimental, trupa alaturi de care a fost in tur! neu mondial ca solist principal pentru 2 ani si Clean Bandit, alaturi de care a petrecut 9 saptamani in topurile din UK cu piesa „Rockabye”.

Lansandu-se pe scena pop cu single-ul „Alarm” (cel mai bine vandut debut din 2016), a urmat apoi hit-ul „Ciao Adios”, care a ajuns in TOP 10 UK. Aratandu-si versatilitatea si ca un cadou de Craciun pentru fanii ei, artista nominalizata de 5 ori la BRIT Awards a oferit o mica parte din viitorul sau album prin piesa „Then”, la sfarsitul anului 2017.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro