Mitza lanseaza albumul „Nascut la Revolutie”

Okapi Sound si Universal Music Romania prezinta astazi cel mai nou album Mitza, „Nascut la Revolutie”, un material care contine noua piese si este disponibil pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound si pe www.nascutlarevolutie.ro.

La inceputul anului 2018, Mitza lanseaza cel de-al doilea material solo de pana acum, dupa „Robot”, pe care l-a prezentat la inceputul anului 2012 si care include piese precum „Ceva de Vis” cu Maximilian, „Bag” cu DOC sau binecunoscuta „Torace” cu MefX, Tranda si Guess Who.

Noul material este intitulat „Nascut la Revolutie” si reprezinta un cumul de subiecte si stari prezentate din perspectiva celor care au crescut si copilarit la inceputul anilor ’90, in perioada urmatoare Revolutiei din ’89. Albumul contine noua piese si doar o colaborare pentru piesa „Nimicuri” a carei videoclip poate fi urmarit pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.
loading...
Albumul este disponibil momentan doar in format digital, urmand sa fie prezentat si pe suport fizic – pe caseta, format inedit pentru anul 2018.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro