NICO – Suflet pereche (single nou si videoclip)

Exista o legenda care spune ca sufletele pereche au trait o iubire atat de puternica incat, daca sunt sortite sa se reintalneasca, se vor regasi cu siguranta si isi vor continua povestea.

In luna iubirii, NICO ne canta despre un „Suflet pereche”, iar persoana care a compus melodia este chiar sotul ei, Laurentiu Matei.

„Suflet pereche inseamna o viata, inseamna momentul in care stii sa impaci persoana iubita, inseamna sa lasi de la tine; inseamna si lucruri pe care le descoperi si pe parcurs. Este extraordinar sa-ti gasesti sufletul pereche”, declara NICO Matei.

Videoclipul este regizat de catre Sergiu Nicula (Sega), iar personajul principal din videoclip este chiar fiica artistei, Alexandra Matei, aflata la a doua experienta de acest gen alaturi de mama sa.
In videoclip, NICO a abordat o schimbare de look si a apelat la un truc de styling care i se potriveste perfect – un curly hair.
loading...
NICO imbina cu succes cariera muzicala cu scena teatrului si a spectacolelor. Printre reprezentatiile de la teatru, artista a filmat un videoclip sensibil, romantic, ce descrie simplu ideea de suflet pereche, parte din proiectul pe care l-a pregatit pentru 2018.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro