Sotia lui Pepe, cu ochelari si cearcane cat pumnul! Ce le-a dezvaluit prietenilor in public

Raluca este o femeie implinita. Vedeta are un sot grijuliu, doua fiice minunate si are grija sa se dezvolte si pe plan personal, motiv pentru care nu a lipsit de la cursurile facultatii.

Iata, insa, ca oboseala s-a acumulat pentru Raluca. Recent, pe contul personal de socializare, vedeta a urcat o fotografie care i-a socat pe fani. Sotia lui Pepe are cu ochelari si cu cearcane cat pumnul.

In dreptul imaginii, Raluca Pascu a scris: “Obosita!”. Imediat, prietenii virtuali ai brunetei au incurajat-o si i-au transmis mai multe mesaje de sustinere.

„Nu e usor, doi copii, sot, afacere, timp pt tine. Te descurci extraordinar! Bravo. tie! Esti superba”, „Si obosita esti frumoasa!”, „Esti adorabila” sunt trei dintre mesajele primite de fani.

loading...
Pepe si frumoasa lui sotie au doua fetite impreuna: pe Maria si Rosa Alexandra, care a venit pe lume in ziua de Florii, in 2015. Pe numele sau adevarat Ionut Nicolae Pascu, Pepe s-a casatorit civil cu Raluca Pastrama in 2012. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi s-au cununat religios. In toamna anului trecut, cei doi si-au deschis o gradinita.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro