What’s UP si Justin Bieber s-au urcat pe acelasi avion in Islanda

What’s UP a filmat anul trecut o serie de videoclipuri in Islanda, in acelasi loc in care a fost si Justin Bieber. Mai mult decat atat, in clipul piesei „Ora 2” apare un avion pe care s-a urcat si a filmat si artistul canadian clipul „I’ll show you”. Avionul impresionant de tip Douglas Super DC-3 se afla in Sudul Islandei, pe plaja Solheimasandur, si a ramas neatins de peste patru decenii.

Pe langa cadrele cu celebrul avion, in clipul „Ora 2”, care este primul din seria #ProjectIslanda, se regasesc multe alte locatii spectaculoase si imagini inedite din Islanda. Timp de peste o saptamana, What’s UP si echipa sa s-au trezit in fiecare zi la ora cinci dimineata, si-au pregatit echipamentele si masinile si au plecat la filmari. Printre cele cinci clipuri care au fost filmate in Islanda se regaseste si „Doare”, single ce urmeaza sa fie lansat in scurt timp, dar si un super featuring cu Andra, la care artistul lucreaza de ceva vreme.

Toate piesele ale caror clipuri au fost filmate in Islanda fac parte din albumul ce urmeaza sa fie lansat de What’s UP pana la sfarsitul acestui an. „Ora 2” ocupa in prezent primele locuri in Youtube Trending Romania si a adunat aproape 1 milion de vizualizari pe YouTube, la doar cateva zile de la lansare.

„Sunt foarte fericit ca am filmat in Islanda! E funny ca, tot acolo, Justin Bieber s-a dat cu skate-ul pe avion. Mi se pare incredibil. Eu nu am putut sa stau pe avionul acela mai mult de 10 secunde, asa ca am stat jos, cu genunchii tremurand. A fost cea mai cool experienta din viata mea. Am muncit foarte mult, pentru ca aveam mult de filmat intr-un timp mult prea scurt. Am dormit cu totii, in fiecare noaptea, maximum patru ore, dar a meritat. Seara, cand ne adunam in casa, sotia mea ne pregatea masa si baietii stateau si se uitau la «Narcos». Noaptea, asteptam sa vedem daca sunt sanse sa vedem Aurora Boreala. Am fost foarte norocosi. Intr-una din seri, am prins-o la capacitate de 90%, am filmat-o pentru voi si o puteti vedea in clipul piesei «Ora 2». Insa, ce am simtit noi, vazand fenomenul live, a fost incredibil. O tara de poveste. Abia astept sa ne mai intorcem acolo“, declara What’s UP.

loading...
Clipul single-ului „Ora 2” este regizat de Ionut Trandafir si produs de Radu Selaru, cei alaturi de care artistul a lucrat si in trecut pentru alte videoclipuri, precum „La tine”, „A mea” (feat. Ruby), „Asa-mi vine” (feat. Ioana Ignat) si „Hana”.

What’s UP, unul dintre cei mai difuzati artisti, a lansat hituri precum “La tine”, “Bine”, “Piesa mea de dor”, “Taxi”, piese ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si au cucerit topurile muzicale. Whatzy a cunoscut succesul atat solo, cat si printr-o serie de piese in colaborare cu artisti precum Andra, Alina Eremia, Shift, Ruby si altii. De ziua lui de nastere, What’s UP a facut cadou publicului :”Ora 2”, iar pe 14 februarie, de Ziua Indragostilor, What’s UP a facut o declaratie de dragoste „spumoasa”, plina de emotii si a lansat “Hana”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro