Anda Adam – In alta lume (single nou si videoclip)

Intr-un sezon mai rece decat ne-am fi dorit, Anda Adam aduce soarele sperantei pentru toate sufletele ce au trecut prin dezamagiri. „In alta lume” va fi cu siguranta o piesa pe care nu o vei uita usor, impartind nopti si dimineti cu toti cei ce se regasesc in versurile noului single semnat Anda Adam.

Inca de la primele aparitii in lumina reflectoarelor, Anda Adam a aratat tuturor ca Poate fata. Cu multe single-uri transformate rapid in veritabile hit-uri, Anda nu a incetat sa surprinda, iar acum ne invita „In alta lume”, o lume in care sentimentele nu dispar niciodata si speranta ca „am fi putut fi noi” ne da forta sa luptam pentru dragoste.

Single-ul „In alta lume” vine ca un pansament pentru sufletele celor care, dupa o despartire, pastreaza aprinsa flacara pasiunii; dam vina pe destin, transformandu-l intr-o scuza pentru a rupe o iubire ce ramane de cele mai multe ori in imaginatia persoanei care sufera.
loading...
Dragostea este atat de puternica, atat de frumoasa, incat chiar aparenta, mirajul ei, ne amageste si ne poate produce cele mai intense emotii. Dragostea adevarata si impartasita ne poate duce „In alta lume”. Single-ul ii are ca si compozitori pe Alexandru Cotoi si Dragos Felix Popescu, iar textul a fost scris de Dragos Felix Popescu.

Fie ca vorbim despre videoclipuri spectaculoase sau de show-uri si concepte inedite bazate pe coregrafii atent studiate, Anda Adam reuseste cu fiecare aparitie sa creeze o imagine unitara si unica in peisajul muzical romanesc. Single-urile lansate pana in prezent au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si au transformat-o pe Anda intr-un nume de top al industriei muzicale romanesti. In luna octombrie a anului trecut, artista a lansat single-ul „Marul lui Adam”, in colaborare cu Whats Up. La inceputul anului, Anda a participat in cadrul emisiunii concurs „Exatlon” unde s-a remarcat prin forta si indarjirea cu care a luptat alaturi de echipa sa.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro