ANDRA SI CATALIN MARUTA, GATA DE PETRECERE.

Catalin Maruta si Andra formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi s-au casatorit in 2008 si au impreuna doi copii, David si Eva. Pe 16 martie, pustiul a implinit frumoasa varsta de sapte ani.

Ocazie cu care prezentatorul TV a urcat, pe contul personal de socializare, o fotografie emotionanta. In dreptul careia a scris si un mesaj.

„Acum sapte ani se nastea primul meu copil. Ambitios, puternic, inteligent, generos… Si are doar sapte ani! Pe zi de trece ii descopar calitati. David, sunt mandru de tine! La multi ani, baiatul meu!”, a scris Catalin Maruta in dreptul imaginii.

Altfel, la finalul anului trecut, Catalin Maruta a dezvaluit ca isi doreste sa aiba o familie numeroasa, insa a precizat ca sotia sa nu este, pentru moment, insarcinata. Totusi, Catalin Maruta a spus ca s-ar bucura sa devina tatic pentru a treia oara.

loading...
”Ne plac foarte mult copiii. Andra provine dintr-o familie numeroasa. Si te bucuri atunci cand ai o familie cum iti doresti. Normal ca ne-ar bucura sa spunem uite, vom mai avea un copil. Deocamdata, Andra nu e insarcinata”, a mai Catalin Maruta.

Inclusiv Andra a marturisit ca ea si sotul ei se gandesc sa-si mareasca familia, insa nu in perioada imediat urmatoare, din cauza programului incarcat pe care il au. „Nu avem inca in plan urmatorul copil, chiar daca ni-l dorim”, a spus cantareata.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro