ANDRA SI-A FACUT PLANURILE DE PASTE

Indragita Andra a obosit sa-si petreaca sarbatorile departe de familie, asa ca de Paste va face o exceptie. Cantareata a renuntat la toate aranjamentele si concertele pentru a-si petrece timpul alaturi de cei doi copii si de sotul ei, realizatorul TV Catalin Maruta.

David, Eva, dar si Catalin sunt pe lista de prioritati a Andrei, pentru sarbatorile pascale. Artista vrea sa-si petreaca timp de calitate in familie, a marturisit ea intr-o emisiune TV. Deja rolurile sunt stabilite, iar pregatirile, in mare, facute!

“Vom fi impreuna, un gratar, oua umplute, muzica buna. Pana intr-o varsta voiam sa plec. Acum s-a acumulat oboseala, am avut activitate, am repetat mult pentru concerte, n-am avut timp de odihna. Am nevoie sa stau in familie…” a spus Andra.
loading...
Solista s-a gandit serios sa-i implice pe cei mici in pregatirea mesei. ”Am si cutite pentru copii si ii pun si pe ei sa ma ajute… pe Eva sa faca maioneza si sa simta ca o ajuta si ea pe mami. Sunt lipiti de mami, acum am emotii. David a plecat in tabara trei zile, am incredere… Au invatat sa fie independenti… Sper ca asa cum am petrecut eu sarbatorile cand eram mica sunt asa cum le petrec acum copiii mei”, a adaugat cantareata.

sursa cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro