Andreea Balan – Tango in priviri (single nou si videoclip)

Primavara aduce un nou capitol in cariera deja impresionanta a Andreei Balan. Dupa ce a adus “Fantezia de iarna” in toata tara si a impresionat fanii cu cel mai nou concept de show in zeci de concerte, artista lanseaza un nou single – “Tango in priviri”.

„Tango in priviri veste despre fiecare dintre noi, despre povestea de iubire pe care o traim, o poveste ca un dans in care plutesti, un dans in care conduci sau te lasi purtat de partener, vrei sa fugi, dar totusi vrei sa ramai pentru ca e atat de bine. Tango-ul este un dans ce aminteste in mod constant ca este necesar sa fim stapani pe noi insine, in primul rand, pentru a putea avea stabilitate in doi, lucru care se aplica in special in iubire”, declara Andreea Balan.

Cu un titlu ce face aluzie la dedicarea Andreei cand vine vorba de dans, povestea noului single scoate in evidenta detaliile aparent marunte, dar esentiale, ce fac relatiile perfecte, si efectul pe care il are lipsa acestora asupra a doi indragostiti. Videoclipul, a carei regie a fost semnata de Ionut Trandafir (Tranda), surprinde cautarea si indecizia celor doi, intercalate cu elemente de balet si simbolistica pentru relatia esuata
loading...
Andreea Balan este artista cu cele mai spectaculoase show-uri, o imbinare de succes intre muzica si dans, in diferite povesti conceptuale. Andreea, impreuna cu echipa sa ofera publicului adevarate experiente vizuale prin muzica, dans si costumatii. Printre piesele lansate de artista se numara “Iti mai aduci aminte”, “Zizi”, Rece” si “Uita-ma”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro