Andreea Marin si-a schimbat look-ul

Odata cu venirea primaverii, vedeta TV a simtit nevoia unei schimbari de look. Andreea Marin si-a surprins fanii de pe Instagram cu o nuanta diferita a parului. A vrut sa incerce ceva nou si si-a pus o peruca.

„Fugim de firele de par alb, nu-i asa? Eu le am inca de la 18 ani si le vopsesc, n-am ce face. Dar daca nu radacinile ar fi albe, ci … restul podoabei capilare?! Nu mi-am putut inchipui, pana nu am probat aceasta peruca inedita. Nu ma asteptam, dar e foarte interesanta si … imi place! Cateodata, e bine sa experimentezi, inainte de a spune „nu”. Incearca ceva nou, ai putea avea o surpriza placuta!” a scris Andreea Marin pe instagram.

Fanii au reactionat imediat cu pareri pro si contra.

Radiezi liniste si frumusete interioara! Te admir si-ti admir curajul si curiozitatea!! Partea buna cand inaintezi in varsta este ca incepe sa-ti pese din ce in ce mai putin de ce spune lumea in jurul tau! Go for it! ” i-a scris cineva.

loading...
„Imi pare atat de rau sa vad ca stergi mesajele sincere care iti spun ca nu iti sta bine asa…ok! O sa scriu de acum doar WOW! Super Andreea! Daca doar asta vrei sa auzi la 40 de ani… ” i-a scris un fan dezamagit.
„Nu sterg decat ceea ce este lipsit de respect sau bun simt . Iata ca acest mesaj, ca si altele, ramane. Eu am 43 de ani si ma simt mai bine decat la 20, varsta nu e o problema, decat daca nu traiesti echilibrat.” a fost raspunsul Andreei Marin.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro