Castiga o invitatie dubla la concertul INNA de la Hard Rock Cafe

INNA revine pe scena de la Hard Rock Cafe pe 7 martie, ora 21:30 intr-un show live, full band, in care publicul va putea asculta cele mai cunoscute piese ale artistei, devenite hituri in intreaga lume.

„Hot”, „Cola Song”, „In Your Eyes”, „Gimme Gimme”, dar si cel mai recent single „Ruleta”, precum si „Striga” sau „P.O.H.U.I.” vor bucura fanii prezenti la eveniment. INNA va avea si invitati speciali. In deschiderea concertului, vor canta cei noua copii din echipa INNEI din primul sezon de la Vocea Romaniei Junior piesa pe care au lansat-o imediat dupa incheierea concursului.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.
loading...
Biletele au urmatoarele preturi:
– Cu loc la masa in sala: 115 lei (doar 200 de bilete)
– Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 69 lei

Vrei sa castigi un bilet dublu la concertul de pe 7 martie? Tot ce trebuie sa faci este sa comentezi mai jos cu #Yabbmusic si SHARE pe profilul de Facebook. (postarea trebuie sa fie pe public pentru a putea extrage castigatorul). Extragerea se face cu website-ul random.org pe data de 6 martie. Succes!
Castigatorul extras cu ajutorul random.org este Cosmin Constantin. Felicitari! Te rugam sa verifici casuta cu mesaje.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro