CRISTI MITREA, UMILIT DE MIHAELA TATU, LA ”FERMA VEDETELOR”

Dupa ce Andrei Duban a fost eliminat din show-ul “Ferma vedetelor“, l-a desemnat pe Cristi Mitrea, fermierul saptamanii. Printre numeroasele momente tensionate care au existat, unul dintre ele a fost cand Mitrea a fost umilit de Mihaela Tatu, cea care le vinde produse concurentilor.

Fiindca nu gasea o punga de sare, Mihaela l-a luat la rost fostul iubit al Andreei Mantea. “Se poate? Asa esti tu sef? In afara de muschi mai ai ceva? Chestii din astea…”, l-a intrebat Mihaela Tatu.

“Habar nu am discutia, nu am inteles contextual, nici nu am apucat sa raspund…nu stiu ce aveti cu muschii astia? Eu nu ma duc la sala, mie nu-mi place sala”, a explicat Mitrea.

Medicii au fost mirati de cat de calm a fost artistul in timpul consultatiei si l-au intrebat daca a avut dureri. El le-a povestit colegilor sai ca durerea era atat de acuta, incat nu stia ce sa mai faca.

loading...
“Au spus ca e o entorsa. Eu ma dusesem sa iau un scaun din bucatarie, am calcat pe o scandura, pe care am alunecat din cauza noroiului. (…). Sunt operat la glezna acum doi ani – na, o entorsa de antepicior”,a declarat Daniel Iordachioaie.

Scene de panica la „Ferma Vedetelor”. „L-am vazut cum i s-au inclestat degetele si s-a albit la fata”, a comentat Gratiela, sotia lui Andrei Duban.

Cel care i-a fost alaturi si la propriu, si la figurat a fost Cristi Mitrea, care l-a tinut pur si simplu in brate.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro