Dorian Popa feat. Ioana Ignat – Cand lumea e rea (single nou si videoclip)

Nu, nu e nevoie de multe cuvinte ca sa va spunem povestea noului single, pentru ca ea nu se spune, se simte. Lumea stie cum erau Dorian Popa si Ioana Ignat inainte, dar dupa ce s-au cautat, s-au gasit in noul single „Cand lumea e rea”.

2017 a fost un an senzational pentru cei doi artisti. Dupa piesa fierbinte de vara „De amor”, single-ul „Ghinionist”, lansat de catre Dorian, a fost si coloana sonora a filmului Ghinionistul din a carui distributie a facut parte artistul; in luna decembrie acesta a prezentat publicului „Buna mama”, care a ajuns rapid la inimile oamenilor.

Dupa succesul impresionant cu piesa „Doar pe a ta” si emotionantul „Nu ma uita” scris de artista, Ioana Ignat a continuat sa compuna povesti spuse pe note care au ajuns pe buzele tuturor. Frumoasa artista sparge gheata si in 2018 cu single-ul „Nu mai e”, filmat in friguroasa, dar spectaculoasa Islanda.

Muzica piesei „Cand lumea e rea” au fost scrise de Ioana Ignat si Dorian Popa, single-ul fiind produs de Ionut Rad impreuna cu Ioana. Aceasta colaborare ceruta de catre fanii ambilor artisti transforma single-ul intr-un imn al tuturor generatiilor.

loading...
Ne cautam o viata prin drumuri lungi, dar ne regasim in cele mai scurte, unde distanta se masoara in centimetri de piele. Videoclipul piesei „Cand lumea e rea” este o poveste plina de simbolisme puse in imagini de regizorul Ionut Trandafir (Trandafilm). Filmata in doua zile, povestea unui dor transformat in sarbatoare aduce cu ea un boom molipsitor de energie.

Totul se rezuma la cuvantul „impreuna”. Singuri suntem neintelesi, iar impreuna ne gasim un loc si ne umplem goluri; ne aruncam spre dragoste, tragand un semnal de alarma, cautam sa ne regasim pentru ca avem nevoie de iubire ca de aer. Aerul si focul dragostei aprind cerul intr-o explozie de artificii, iar intalnirea se transforma intr-o sarbatoare.

Dorian a creat o comunitate pe canalul sau de YouTube, pe care se va regasi pentru prima data noul single, lansat in colaborare cu Ioana Ignat. Chiar si atunci „cand lumea e rea”, tu trebuie sa fii mai bun, asculta-ti inima pentru ca acum ai o piesa in care sa iti regasesti sentimentele.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro