EL E IUBITUL LUI NICOLE CHERRY!

Nicole Cherry, Nicoleta Janina Ghinea, a implinit de curand 19 ani si este foarte indragostita! Artista este intr-o relatie cu un barbat misterios pe nume Teo, dupa cum a spus Dorian Popa, in cel mai recent vlog al sau.

Artistul s-a intalnit in plina strada cu vedeta, care i-a adus doua cutii cu haine, pe care Dorian si le comandase. Se pare ca implicat este si iubitul lui Nicole Cherry, careia artista nu i-a dezvaluit identitatea.

Nicole Cherry se iubeste cu Teo Mihaiescu, care are deja un business. El are un site de haine pentru fete si baieti, care a devenit foarte popular in ultima vreme. Recent, artista a postat o imagine cu tanarul alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste. Dorian Popa este foarte incantat de brand-ul pe care l-a lansat iubitul lui Nicole Cherry. In semn de recunostinta, Teo i-a trimis si cadouri cantaretului, prin intermediul iubitei sale.
loading...
„Ce sa zic? Mai mult decat in stilul nostru pe social media. Pentru ca sunt acolo haine foarte cool…Intrati pe site! Mi-am comandat o chestie si am primit doua cutii! Foarte dragut! Multumesc lui Nicole Cherry si iubitului ei, Teo!”, a spus Dorian Popa
In mediul online, Teo Mihaiescu si Nicole Cherry isi transmit numai mesaje frumoase. Recent, tanarul i-a impresionat pe prietenii lui virtuali cu o dedicatie de dragoste pentru artista: „Iubeste pe cineva care face viitorul sa para mai putin intimidant, pentru ca ea este alaturi de tine!”. Mai mult, el posteaza imagini cu Nicole si se lauda cu dragostea pe care i-o poarta: „Adevarata putere a unui barbat consta in zambetul femeii de langa el”

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro