Gabriela Cristea, la plimbare in fusta scurta!

Gabriela Cristea a slabit 10 kilograme dupa ce a adus-o pe lume pe fetita ei, micuta Victoria. Vedeta tv isi permite sa poarte si tinute mai sexy! Paparazzii au surprins-o pe Gabriela Cristea, zilele trecute, la plimbare, in fusta scurta!

Gabriela Cristea a fost surprinsa de paparazzii, zilele trecute, la plimbare, in fusta scurta, pe strazile din Capitala! Vedeta tv a topit 10 kilograme dupa ce a adus-o pe lume pe fetita ei, Victoria, iar acum poate purta si din hainele de dinainte de a ramane gravida.

Prezentatoarea tv s-a tras la fata, iar picioarele i s-au subtiat, asa incat poate purta fuste scurte fara nicio problema! Asa au surprins-o imbracata, recent, paparazzii. Vedeta avea dres negru, fustita deschisa la culoare, si un palton negru pe deasupra. Tinuta a fost completata cu o geanta colorata! Gabi pasea grabita spre masina pe care o avea parcata pe o strada din Bucuresti.
loading...
Gabriela Cristea, la plimbare, prin Bucuresti, in fusta scurta – un moment pe care trecatorii nu l-au putut rata. Vedeta a fost admirata de mai multi barbati si chiar si de femeile care se aflau in trecere pe strada.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro