Gabriela Cristea s-a pus pe slabit pentru botezul fetitei ei!

Gabriela Cristea s-a pus pe slabit. Mamica unei fetite simpatice foc, vedeta si-a propus sa scape de kilogramele acumulate in timpul sarcinii si in perioada in care a inceput sa alapteze.

Gabi Cristea a intrat la dieta de la inceputul anului si abia asteapta sa isi recapete silueta de altadata, mai ales ca se apropie botezul fiicei ei, Bella Victoria Margot.

“In timpul sarcinii m-am si ingrasat, dar am si retinut apa. Situatia nu ar fi fost atat de grava daca nu ma ingrasam si mai mult in perioada de doua luni si jumatate, cand am inceput sa alaptez. Si, da, credeti-ma, ca nu e deloc usir sa slabesti. Mie nu-mi vine sa cred cand le aud pe unele femei zicand ca, imediat cum au iesit din maternitate, au reusit sa dea jos 20 de kilograme. La mine chiar nu e asa, fac eforturi foarte mari”, a spus Gabriela Cristea intr-un interviu pentru Viva.ro.

Cum slabeste Gabriela Cristea! Mananca de cinci ori pe zi!
De la 1 ianuarie pana acum, Gabriela Cristea a slabit 10 kilograme, dar ar vrea sa mai slabeasca inca 10. Ce mananca Gabi Cristea acum, in fiecare zi?

loading...
“Mananc doar carne, peste si legume, atat. Carne pe gratar sau la cuptor, legume crude sau fierte. Cinci portii pe zi, cantitati destul de mici. Mai mananc si trei oua pe saptamana. De paine, paste, carbohidrati, nici nu se pune problema. Insa eu am o slabiciune pentru dulciuri. Si am facut de cateva ori, dar hiperproteice. Mai exact, in loc de faina am folosit tarate macinate si am adaugat putin indulcitor artificial, specific diabeticilor. Am facut si prajituri normale, dar m-am consolat doar cu mirosul. Stiu ca suna ciudat, dar eu imi hranesc pofta de dulce doar gatind si primind feedback pozitiv din partea oamenilor”, a mai declarat Gabriela Cristea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro