LACRIMI SI DURERE FARA MARGINI IN FAMILIA ANAMARIEI PRODAN!

Data de 25 martie, ziua de Buna Vestire, va ramane pentru totdeauna o zi neagra in familia Anamariei Prodan. Impresara a pierdut unul dintre cei mai importanti membri ai familiei in aceasta dimineata. Dupa ce si-a revenit din socul primit, vedeta a scris un mesaj sfasietor pe o retea de socializare, unde a postat si o imagine emotionanta.

O lumanare si multe icoane. Aceasta e fotografia pe care Anamaria Prodan a postat-o cu o ora si ceva inainte de pranz. Pana sa citeasca randurile scrise la descriere de vedeta, multi dintre apropiati au crezut ca s-a intamplat ceva grav cu mama ei.

Va reamintim ca Ionela Prodan are probleme serioase de sanatate si a fost internata in spital zile bune. In mesajul scris la postarea de astazi, impresara a anuntat moartea socrului ei. Din nefericire, tatal lui Laurentiu Reghecampf a incetat din viata in urma cu cateva ore. Din primele informatii, Hary Reghecampf a suferit un stop cardio-respirator.
loading...
„Te-ai inaltat acum la stele
E trist si parca… prea devreme
Ti-ai luat cu TINE si iubirea MEA
Sa-ti fie alaturi langa INIMA TA.
Toti ingerii asteapta, raiul s-a deschis
Sa te primeasca, parca-i un vis
Un vis din care TU nu te vei trezi
Dar ce pacat ca nu vei mai fi….

TE IUBESC, TATA! Stiu ca ne vei veghea de acolo, de sus, Forever (n.r.: intotdeauna)!

DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA, HARY REGHECAMPF”, a scris sotia lui Laurentiu Reghecampf pe pagina ei de Facebook.

Rudele, apropiatii si fanii au transmis mesaje de condoleante. Dintre vedetele din showbiz care i-au transmis Anamariei Prodan ganduri senine se numara Andreea Tonciu si Romanita Iovan.

„Drum lin”, „Dumnezeu sa-l odihneasca in pace”, „Sincere condoleante familiei! Dumnezeu sa il odihneasca in pace!„ sunt trei dintre comentariile stranse de trista postare.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro